WC je celokupan njegov zivot

wc3

Cetrdesetogodisnjak sprema svoje obroke , jede i spava u prostorijama javnog WC – ea i tu radi kao cuvar , primajuci za to platu oko 100 eura mesecno .
Das je ime ovoga coveka , oca troje dece , koji se preselio u Delhi trazeci bolji zivot i za sad kaze da nema primedbi … Mnogi bi se zalili na prirodu takvog posla , ali ovom coveku je jedinstvena zal , to sto se u devet uvece zatvaraju toaleti i on tada ostaje sam . Das je primljen na ovaj posao kad su vlasti Delhija posle visestrukih pljacki i iz razloga higijene odlucili da ga prime u radni odnos . Pre vise od tri godine se preselio u Delhi i iako bi se reklo za ovaj posao da je na neki nacin “ obelezen “, Das se svoga posla ne stidi i plata je sasvim dovoljna da moze da pomogne svojoj porodici . Zadovoljan je tim sto ima stalni posao koji je i dobro placen i sto svaki dan upoznaje nove ljude i ima sigurnost drzavnog posla i uz to ne placa kiriju .
U vremenu kad ne cisti toalete , prica sa ljudima , ponudi ih cajem i hranom ako je vreme rucka . Ima prijatelje od policajaca do advokata i svi oni ga postuju i to mu daje snagu da izdrzi .

Previous slide
Next slide