GRNews

GRNews

Zato njihov turizam tako vrtoglavo raste: Grci se dosetili da organizuju izbor za najlepsu udatu zenu Indije na Halkidikiju

Medjunarodno takmicenje lepote „Mrs. India Worldwide 2019” na kojem ucestvuju udate zene poreklom iz Indije, a koji ce se odrzati u oktobru na Halkidikiju, prezentirano je svecano na 84-om Internacionalnom Ekonomskom Sajmu u Solunu.
Dogadjaj “Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019“, takmicenje je koje se organizuje devetu godinu zaredom. Odrzava se uvek u razlicitim zemljama sveta i mogu da ucestvuju Indijke koji zive u drugim zemljama.

Ova godina je druga godina zaredom da se ovo takmicenje odrzava u Grckoj (prosle godine je odrzano na Rodosu), a prvi put ce veliko finale biti van Indije, odnosno na Halkidikiju. Do sada je u svakoj zemlji takmicenje stizalo do polufinala, a veliko finale uvek je bilo u Indiji. Ove se godine, prema recima umetnicke direktorke Silvie Rodgers, to promenilo. Tako se ocekuje da ce vise od 172 takmicara i njihovih saradnika prisustvovati u kompleksu hotela Porto Carras na Halkidikiju, gde će se 18. oktobra odrzati ceremonija zatvaranja.

 

Takmicarke su zene od 21 do 45 godina i tokom boravka na Halkidikiju bice predstavljene kroz video i fotografijama u cijoj pozadini ce se isticati lepote Halkidikija, Soluna i ovog dela Makedonije. Ovo takmicenje je veoma popularno u Indiji i bice dobra prilika za promociju grckog turizma, kao sto je rekao predsednik manifestacije Bharat Bhramar.

Prezentaciji na Internacionalnom Ekonomskom Sajmu prisustvovao je i generalni direktor za turizam regiona centralne Makedonije, Aleksandar Thanos. Generalni sekretar je naznacio u svom govoru da ce takmicenje istaknuti jedinstvene karakteristike i osobitosti centralne Makedonije na trzistu u Indiji koje bi se mogle dalje razvijati. Takmicenje je pod pokroviteljstvom grckog Ministarstva turizma i EOT-a.

Katerina Mousbe, generalna direktorica Mideast Travel-a, i Christina Karamihou, generalni direktor The Concierge-a, odgovorni su za dogadjaj u Grckoj.

Zvanicni globalni turisticki partner kompanije Shri Sai Entertainmentments je “Mideast Travel Worldwide“, a dogadjaj je podrzan od strane Ambasade Indije u Grckoj.

Indijska lepota