Ana Prelević, bivša Mis Grčke je danas bila žrtva hakera

Ana Prelević

Ana Prelević je ćerka proslavljenog košarkaša Baneta Prelevića. Ana je rođena 28 aprila 1990 godine u Beogradu. Veći deo svog života je provela u Grčkoj gde je njen otac Bane, imao vrhunsku košarkašku karijeru. Bane Prelević je danas živa legenda i predsednik B.C. P.A.O.K. Ana Prelević je pobedila na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i tada predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu. Danas radi kao reporter na jednoj poznatoj grčkoj televiziji. Smatra se jednom od najlepših devojaka Grčke.

Ana Prelević je u Instastory na svom ličnom Instagram nalogu dala do znanja da joj je neko hakovao mobilni telefon i pozvao njene prijatelje i poznanike, pretvarajući se da je ona.

“Pazite! Da bi izbegli nesporazume, nepoznata osoba je sinoć u zoru hakovala moj mobilni telefon, koristeći relevantnu aplikaciju i zvala ljude pretvarajući se da sam ja. Primila sam nekoliko poruka. Jedna od njih je @bella_ioanna koja me zove na mobilni u 2.30 ujutro, kao što vidite na story. Žrtva ovog hakovanja je i moj prijatelj @ m.lathouri koji me je izgleda zvao u 2.40 ujutro, što nije tačno. U stvari, odgovorila sam na telefonski poziv i devojka na drugoj liniji se pretvarala da je moja prijateljica, pokušavajući da me ubedi da je ista”, napisala je Ana Prelević.

Ana Prelević Instagram