GRNews

GRNews

Legendarni spanski golman Iker Casillas pretrpeo je srcani udar na jutarnjem treningu

Legendarni spanski golman pretrpeo je srcani udar na treningu zbog cega je hitno hospitalizovan, a za tu zastrasujucu vest njegova je supruga saznala dok je odradjivala intervju u spanskom gradu Tarifa. Za mladu porodicu to je u samo nekoliko meseci drugi sok nakon što je Sara morala na operaciju zbog tumora.

Vest da je Iker Casillas doziveo srcani udar na jutarnjem treningu za klub Porto sokirala je javnost. Strasne vesti potvrdjene su iz njegovog kluba, ali je otkriveno i da je 37-godisnji spanski golman stabilno.

– Iker Casillas je doziveo akutni miokardijalni infarkt za vreme jutarnjeg treninga u sredu. Trening je odmah prekinut kako bi se pomoglo nasem golmanu i on je trenutno u CUF Porto bolnici. Casillas je dobro, stabilno i njegovi problemi sa srcem su reseni – stoji u saopstenju kluba. Casillas ce ostatak sezone sigurno provesti u mirovanju, a verojatno ce ovo biti i kraj njegove uspesne karijere. Strasne vesti njegova je supruga Sara Carbonero, spanska TV novinarka, docekala u gradu Tarifa, gde je bila poslovno i jos do pre nekoliko sati uzivala u svojem poslu.

Nakon sto je primila vesti, pozurila je u Porto kako bi bila uz svoga supruga s kojim ima dva sina – Martina i Lucasa. Par je zajedno od 2009. godine, a upoznali su se kada je Sara radila kao sportska novinarka. Svet je obisao njihov strastveni poljubac nakon finala Svetskog prvenstva u Juznoj Africi, a istovremeno je osvojila i titulu najlepse reporterke. Par je pre pet godina dobio sina Martina, a 2016. im je stigao i Lucas. Nakon što su saznali da ocekuju drugo dete, odlucili su se vencati pa su vezu krunisali brakom tri meseca pre rodjenja drugog sina.

Vest da je 37-godisnji golman doziveo infarkt sokirala je mnoge, ali osobito kolege sportiste koji su mu svi redom iskazali podrsku, a medju njima je i njegov bivsi klub Real Madrid.