GRNews

GRNews

Veliki Grcki Derbi Izmedju Karleuse i Vranjesa zavrsen rezultatom 2:0

Na stadionu Olimpiakosa Karajskaki, odigran je veliki derbi grckog prvenstva izmedju Olimpiakosa i AEK-a. AEK je ovaj mec docekao oslabljen, nedostajao mu je najbolji igrac i reprezentativac Madalos , kao i jos neki znacajni igraci koji zbog povrede su bili van stroja.

Gledali smo jedno po kvalitetu osrednju utakmicu gde je Olimpiakos rutinski osvojio tri boda i ucvrstio se na prvom mestu grcke Super Lige.

Visedecenijska mrznja postoji izmedju ova dva kluba. Navijaci Olimpiakosa su vatreno docekali fudbalere AEK-a, ali posebno njima omrazenog Ognjena Vranjesa.

Sa velikim panoima oko celoga stadiona osudili su po njihovom misljenju ruzno i nemusko postupanje fudbalera AEK-a, Ognjena Vranjesa.

Vranjes1
Vranjes

Ovaj fudbaler je u svojim objavama na social medijima u vezi afere sa pevacicom Jelenom Karleusom istakao mnoge neprimerene fotografije. U zelji da ga dekoncentisu i izvrgnu ruglu vatreni navijaci Olimpiakosa nisu birali sredstva. Na prilozenim fotografijama se vidi deo atmosfere sa velikog derbija.

Izgleda da je ovaj mec pratila i Jelena Karleusa, koj se zahvalila navijacima Olimpiakosa na podrsci. Nakon meca Ognjen Vranjes je na Instagram-u ostavio nepristojnu poruku navijacima Olimpiakosa. Zbog te objave i ranijih greha sankcionisan je od strane vlasnika AEK-a Melisanidisa suspenzijom na 30 dana i kaznom od 5000 eura.

Vranjes3
vranjes9