GRNews

GRNews

Super Jahta koja kosta 15 miliona eura

Dinamik je proizvođač superjahti iz Monaka, koji dizajnira jahte od 2011. godine.

A njegov D4 Jetsetter je prva jahta koja pripada porodici potpuno aluminijumskih superjahti koje prelaze 20 čvorova i istovremeno nude vrhunski luksuz najvecih privatnih brodova.

Gran Turismo Transatlantic (GTT) ovu klasu naziva Dinamik, a Jetsetter je njegova sveobuhvatna specifikacija, 40-metarska jahta koja se uspinje na 21 cvora i prelazi impresivan domet od 3.000 kilometara.

Posebno je napravljen za potrebe Mediterana i Kariba. Brz i vrhunski, ono sto uzbudjuje one koji prvi put dodju u kontakt sa njim je njegov nivo komfora i ultra sofisticiran dizajn.

Superjahta od 39 metara, izvanredan uzorak vrhunskih performansi i luksuznog stila, Kompanija je dovela  renomirane Bannenberg & Rovell da dizajniraju  unutrasnjost, mesajući italijanski mermer, egzoticno drvo, Trussardi Casa namestaj i izvanredne detalje za besprekornu estetiku.

Jetsetter udobno smesta 8 ljudi u 4 privatne sobe sa krevetima velike velicine, kupaonicama, prostranim ormarima i svim ostalim sto cete naci u hotelu sa 5 zvezdica.

Majveci akcenat je dat na spoljni izgled.Palube koja ima ova jahta mogu se naci na plovilima duzim od 50 metara.tako da mozete uzivatiuživati u suncanju, odmaratii se u dzakuziju, vezbati, cak i gledati film pod zvezdanim nebom.

Jetsetter se u potpunosti prilagodjava ukusu kupca.Klijentu je ponudjena paleta u iznosu od 645.000 eura u raznim opcijama.Sto se njegove cene tice , cista sitnica, 14.545.500 evra…