Tinejdžer iz Crne Gore koji obara sve rekorde

Semir Spahić

U više navrata smo pisali o Semiru Spahiću mladom vaterpolisti, čiji su roditelji došli iz Crne Gore i za stalno se nastanili u Hanji na Kritu. Bezbroj medalja se nalazi u vlasništvu ovog malog delfina.
Ove godine su napravili veliki uspeh sa vaterpolo klubom Hanja osvojivši kup Grčke do 20 godina, gde je Semir bio najmlađi u bazenu sa tek 17 godina.

Semir Spahić

Ređaju se uspesi u grčkom dresu na Mediteranskim igrama u Alžiru. Zatim Svetsko prvenstvo u Beogradu, Evropsko prvenstvo u Crnoj Gori, Svetsko prvenstvo do dvadeset godina u Rumuniji. Ovde je Semir Spahic izabran za najboljeg svetskog sidraša do 20 godina, iako je on još sedamnaestogodišnjak!!
Kao kruna njegovih uspeha dobio je poziv od jednog od najboljih evropskih vaterpolo klubova Vuliagmenija. Tako da Semira možete da gledate kako se nadmeće u ligi šampiona kao mladi delfin sa iskusnim ajkulama.
Nastavićemo da pratimo Semirove uspehe i da vas obaveštavamo o razvoju njegove karijere. Semirova velika želja je da zaigra za Crnu Goru, on već godinama čeka poziv od crnogorske vaterpolo federacije!

Semir Spahić