Otkrijte skriveni raj na Halkidikiju!

Kavurotripes Halkidiki Grčka

Skriven iza borova, u mirnoj uvali s pogledom na impozantnu goru Atos.

Mali skriveni raj, iza borove šume, čije drveće dopire do mora, bele peščane plaže, sa kristalno čistim tirkiznim vodama i belim stenama, nalazi se na istočnoj Sitoniji (Σιθωνία).

Ovom kompleksu, poznatom kao Kavourotripes (Καβουρότρυπες), pripada plaža Paradisos. 20 km nakon mesta Vourvourou i oko 6 pre Sartija pronaći ćete mali natpis na kome piše „Παραλία Παράδεισος“ – 1000 metara.

##Kako se zove predivno cveće koje krasi grčku obalu##

Trebaće vam malo više pažnje jer je put zemljani i teško prohodan, sa strmim padinama. Po izlasku iz automobila moraćete prošetati još 100 metara. Nemojte da vas obeshrabruje ovo, jer verujte mi, ono što ćete videti nadoknadit će vam sve.

Ova sezona je idealna za posetu, jer ova mala plaža neće biti potopljena ljudima. Mirni zaliv, sa jakim nijansama zelene zbog bogate vegetacije, smaragdnih voda i belih stena.

Pejzaž egzotične lepote, sa pogledom na impozantnu goru Atos, koja vam pruža osećaj kao da ste zaista u zemaljskom raju. Uživajte u lepoti i tišini, plivajte i istražujte njegove kristalno čiste vode, pažljivo se penjite isklesanim stenama i „punite“ baterije za tešku zimu koja sledi!