Miloš Šestić: Kada se pojavio Olimpijakos, odmah sam pristao

Miloš Šestić

U intervjuu u inostranstvu, Miloš Šestić se osvrnuo na to kako je otišao u tim Olimpijakosa i biranim rečima je govorio o Anastopulosu.
Govoreći za Mond, Šestić je između ostalog prokomentarisao: „U čudnoj slučajnosti, najbolja sezona u mojoj karijeri poklapala se sa najlošijom u Crvenoj zvezdi. Ne znam zašto smo igrali tako loše”. Postao je najbolji fudbaler Jugoslavije 1984. godine i kao što je bilo normalno, imao je ponude sjajnih timova.

“Real i Valensija su bili zainteresovani i videli su me u prijateljskoj utakmici između Jugoslavije i Španije. Trebalo je da odem u Votforda, gledali su me na meču protiv Železničara. Ali nije nastavio ni sa jednim od njih. Nisam mogao više da čekam, pojavio se Olimpijakos i odmah smo se dogovorili”. Miloš Šestić rekao je da je živeo u Faliru i da je otišao zbog neslaganja sa upravom Olimpijakosa. Družio se i sa drugim Jugoslovenima, poput Dike Stojanovića, Nikole Nikića i Rajka Janjanina. Srpski as naglasio je da mu je u sećanje urezan Nikos Anastopulos, kojeg je opisao kao legendu grčkog fudbala.